Ufologia i contactisme


Sixto Paz Wells
▶ Web oficial

El Santuario de la Tierra


El seu llegat més important com expedicionari als llocs de "poder" més importants del món, des de la Illa de Pasqua al Paititi a l'Amazones, desvetllant l'origen ocult de la Humanitat i les claus secretes per a progressar com a espècie i elevar el nostre nivell de consciència .

Sito Paz y los Visitantes de la Tierra


Una investigació a fons que demostra irrefutablement que no estem sols. Una llarga i intensa experiència de contacte les revelacions s'han pogut comprovar en la premsa internacional en nombroses ocasions, el que avala la realitat del contacte i ens col·loca ara més que mai en posició de començar a actuar.

Relatos de otra Realidad


Cada existència està plena de moments màgics, de petits o grans miracles, somnis profètics, advertències i avisos que procedeixen d'altres plans o dimensions. Solem passar per alt o no donar més importància a les estranyes circumstàncies en les que ens arriben senyals o avisos. Preferim no comentar amb altres persones semblants vivències davant el temor de la incomprensió i la burla.

Guia práctica para tener un contacto


Portem molt de temps acceptant les veritats que "altres" ens han revelat com dogmes; creiem que la Terra és rodona perquè ens ho han dit els altres, ens diuen que estem surant enmig d'un buit anomenat Univers, i ho absorbim com cert.

Biografia

Va néixer a Lima, Perú, el 12 de desembre de 1955, fill de Rose Marie Wells Vienrich i Carlos Pau García, un astrònom i assessor científic de la Força Aèria, a més d'investigador del fenomen ovni. Des dels dotze anys es va interessar en els ovnis per la proximitat amb l'Institut Peruà de Relacions Interplanetàries (IPRI), fundat i presidit pel seu pare. Va cursar estudis primaris i secundaris amb els Germans Maristes, els quals va finalitzar en primer lloc de l'Ordre de Mèrits. Sixto Pau amb 19 anys convida al periodista espanyol JJ Benítez, a un albirament programat d'un objecte volador no identificat, al desert de Chilca el 7 de setembre de 1974. Va realitzar estudis universitaris a la facultat d'Història de la Pontifícia Universitat Catòlica del Perú . Està casat amb Marina Torres des de 1987 i té dues filles: Yearim i Tanis.

Carrera

El 22 de gener de 1974 va concórrer a una conferència titulada La telepatia com a transmissió de pensament a distància, impartida per un metge membre de la Societat Teosòfica. Aquesta nit, després d'un exercici de relaxació profunda, Pau Wells va rebre amb la seva mare i la seva germana, un missatge mitjançant escriptura automàtica. El missatge suposadament era d'un ésser de nom Oxalc provinent de Ganímedes, amb intenció d'establir comunicació amb alguns terrestres. Sixto va repetir l'experiència en grup, i van ser citats a un albirament programat el 7 de febrer de 1974 a les 9 del vespre al desert de Chilca, on segons els assistents va aparèixer una nau molt brillant de forma lenticular amb finestretes. Sixto Pau es va interessar per la comunicació amb extraterrestres astralmente, en somnis o de forma telepàtica, i no només físicament amb les seves naus, que era l'enfocament tradicional dels ufòlegs de l'IPRI. Experiències similars es van anar succeint fins que a l'agost de 1974 l'agència Efe va difondre la notícia que involucrava als Pau Wells. Arran de la nota d'Efe, el periodista JJ Benítez és enviat des d'Espanya per conèixer la insòlita experiència dels adolescents Pau Wells.14 Benítez no va arribar a la ufologia a partir de la seva curiositat, sinó que es va trobar amb el fenomen OVNI, acompanyant a la Missió Rama.15 9 ??Sixto el convida a l'albirament programat d'un objecte volador no identificat, al costat del seu germà Charlien 1 i set persones més al desert de Chilca el 7 de setembre de 1974.8 Benítez va veure aparèixer, com se li havia anunciat amb antelació, dos ovnis.