Enigmes i misteris


Autor: Óscar Fábrega

Llicenciat en Humanitats, és un apassionat dels misteris a més d'un incansable cercador de la veritat i el coneixement, amant de la filosofia i l'antropologia, sent especial predilecció per la literatura i la història.

PONGAMOS QUE HABLAMOS DE JESUS (Vídeo)


Recorregut per la figura històrica de Jesús, però també és un viatge ple de desviaments i de narracions paral·leles sobre el personatge, que serveixen per a comprendre fins a quin punt la imaginació popular unida a les esperances religioses han estat tremendament creatives ... i lucratives.

Compendium Rhedae


100 anys de Rennes-le-Château. Una obra escrita per Xavi Bonet, Óscar Fàbrega i Enric Sabarich, amb pròleg de l'historiador Mariano Fernández Urresti. Un llibre terrible que està prohibit deixar de llegir.

Prohibido escavar en este pueblo


A la fi del segle XIX un rector d'un petit llogaret del Llenguadoc francès, zona de llegendes i heretgies, de la nit al dia, es va fer enormement ric. ¿Va trobar un tresor amagat ?.

AÑO UNO. El misterioso caso de Oliver Thomas.


El cas de la desaparició del nen Oliver Thomas al Gal·les de 1900, és un dels més coneguts i alhora singulars.

MUERTE SIN PIEDAD


Tretze autors assassinen els uns als altres en els seus relats, tancant el cercle. Tretze relats independents, on es donaran mort de les formes més originals, macabres i sòrdides, que et faran estremir.

La Madgalena. Verdades y mentiras


Personatge secundari de la trama cristiana que, d'un temps ençà, ha adquirit gran importància. Qui va ser realment? Per quin motiu es va silenciar si va ser, com sembla, una de les seves deixebles més importants?

Todos los lectores de este libro son IDIOTAS


Fruit d'un taller filosòfic en el qual no s'ensenya filosofia, sinó que es fa, en el qual no s'esmenta el nom de cap filòsof ja que els filòsofs seran ells, la redacció d'un llibre.

Letras para el camino


Aquest llibre és una antologia de relats i poesies amb un tema central: El Camí de Santago.

¿Son reales? Reliquias de Cristo


Totes les esglésies de la cristiandat tenien algunes relíquies, encara que no totes tenien la mateixa importància. Les favorites, i les més cobejades, eren les que procedien de la Mare de Déu, o del mateix Jesús.

Biografia:

Andalús de naixement, és un apassionat dels misteris a més d'un incansable cercador de la veritat i el coneixement. Llicenciat en Humanitats, amant de la filosofia i l'antropologia, sent especial predilecció per la literatura i la història. Ha desenvolupat una àmplia trajectòria literària com a blogger i articulista en diversos mitjans de la xarxa. Crític i escèptic per definició, defensa la recerca del saber sense límit fent seva aquella frase del físic americà Richard Feynman: «S'ha de tenir la ment oberta. Però no tant com perquè se't caigui el cervell ». Actualment forma part de l'equip del programa de ràdio Tempus Fugit, de Candil Ràdio (Huercal d'Almeria), un referent en el món del desconegut, i dirigeix ​​Homo insolitus, també en Candil Ràdio. A més d'haver publicat el seu primer llibre "Prohibit excavar a aquest poble", després d'un reeixit pas pel món digital, ha col·laborat en publicacions com Més enllà, Molt Història i L'Ull Crític.