CENSURA i temàtica variada


Autor: Juan Rada


SIN CENSURA


Els temps canvien, però no certs hàbits inquisidors. En dictadura o en democràcia, la censura o el dirigisme informatiu l'exerceixen els mandataris per prohibir, retallar o conduir la llibertat d'expressió.

Prensa: del Movimiento al Socialismo


Després de l'arribada de la democràcia tant UCD com PSOE van manejar el mitjants informatius al seu gust, per finalment privatitzar tractant que passèssin a formar part de grups políticament afins. En aquest llibre s'exposa la constant manipulació a què van ser sotmesos en tot moment i especialment els seus periodistes.

Crónica negra de la prostitución


Al nostre país cada dia milió i mig d'homes van en busquen sexe de pagament. Contactes ràpids en carrers, polígons industrials, descampats, puticlubes i grans extensions dedicades al contactes. Som el primer consumidor de prostitució de tota Europa.

60 ANIVERSARIO EL CASO


Una capçalera mítica de la crònica negra i, en general, de la premsa. El llibre "60 aniversari del Cas", que va per la quarta edició, mostra la singular i atrafegada existència d'aquest diari a través de textos, imatges, portades i exemplars complets.

TRAS LA HUELLA DEL CRIMEN

Desaparicions inquietants, jocs sinistres, dones emparedadas, joves cruelment assassinats, vampirs humans, macabres rituals, fantasmes homicides de carn i ossos, serial killers, caníbals urbans i un llarg etcètera de diabòliques maldats.

EL CRIMEN DE LOS URQUIJO


L'assassinat més impactant, mediàtic i controvertit des de l'arribada de la democràcia. Els marquesos d'Urquijo els van matar a trets mentre dormien. Han transcorregut més de set lustres però se segueix ignorant quants i per què van intervenir en l'assalt.

LA MANO CORTADA


El succés més sensacional en la història del setmanari "El Cas". La censura va prohibir que s'edités una portada en què es veia una lletera de plàstic en la qual surava una mà tallada.

CITA EN LA MANGA


Com va sorgir, es va desenvolupar i ha arribat a ser el que és tan singular zona -un braç de mar entre dues mars- amb peculiaritats úniques. Tot això es recull, amb abundant material gràfic, en aquest llibre, el primer que es va publicar sobre la Màniga del Mar Menor.

Biografia:

Veterà periodista d'investigació. Llicenciat en Ciències de la Informació, per la Universitat Complutense de Madrid, i graduat en Periodisme, per la Universitat de Navarra. Especialitzat en crònica negra i misteri, ha intervingut en Televisió Espanyola en tots els programes de 'Las claves de el Caso', així com a 'Ochéntame', 'Informe semanal', 'La Mañana', '+ Gente' i 'El documental '. Des de fa una dècada participa en 'Cuarto Milenio', de Cuatro. També a La Sexta ('Histórias de malo', 'Equipo de investigación' i 'Caso cerrado'), Telecinco ('El programa de Ana Rosa' i 'Vuélveme loca'), Tretze ('Detrás de la verdad'), Telemadrid ('Rastreadores de misterios'), Onda 6 ('Casos sin resolver'), així com en Mega, Energy, Canal Sud, L'altra, Canal Extremadura TV, etc.