Enigmes i misteris


Las claves esotéricas del III Reich


L'enigma de la ment de Hitler. Mags, vidents i astrologia nazi. Misteriós poder de l'esvàstica. El nazisme, les runes i la seva connexió tibetana.

La tumba del último Druida


El 1879 es van realitzar unes excavacions secretes, d'amagat i per la nit al sepulcre de la catedral de Santiago de Compostel·la. Les restes trobades van ser tan sorprenents que es va ordenar aturar les mateixes.

El enigma Nazi


La recerca de l'Arca de l'Aliança per les S.S. - Els enigmàtics "plats voladors" de l'III Reich - El triangle mortal: l'esvàstica, la màgia i l'Anticrist. - Noves creuades nazis a la recerca del Grial. - Shambhala: rumb a ciutats eternes.

Conspiración en la Luna


La desaparició de les filmacions originals del primer home a la Lluna ha plantejat l'existència de multitud de secrets espacials pendents encara de resoldre: ¿què va passar amb el programa lunar rus?.

Claves ocultaxs del poder mundial


Un cop l'any, els homes més poderosos del món es reuneixen en el més absolut dels secrets. Tots formen part d'un grup de poder que actua com una societat secreta: el Club Bilderberg.

Franco top secret


Un provocador llibre en el qual els periodistes José Lesta i Miguel Pedrero ens descobreixen les seves sorprenents troballes després entrevistar-se amb molts dels protagonistes dels successos més inquietants que van tenir lloc durant la dictadura.

Biografia:

Escriptor i investigador. Des de fa quinze anys exerceix de reporter freelance per a diferents mitjans escrits. Va estudiar física fonamental en la Universitat de Santiago. Autor de centenars d'articles sobre temes tan diversos com el món de l'espionatge, enigmes històrics, conspiracions polítiques, societats secretes o fenòmens inexplicables; també ha treballat i col·laborat per a diferents emissores de ràdio com la SER, Radio España o Ràdio Veu, així com en la realització de reportatges d'investigació i guions per a la Ràdio Galega i la Televisió de Galícia. joselesta@gmail.com