Ufologia i misteris


Autor: Juan José Sánchez Oro


EL PACTO: Reptilianos y Gobiernos.


Hi ha reptilianos alienígenes conspirant entre nosaltres? ¿Dominen el planeta en secret? I si no és així, ¿d'on procedeix tan estranya creença? Per què milions de persones la consideren certa? El reptilià és una icona cultural del segle XXI.

OOPARTS: Objetos fuera de su tiempo.


Una revisió crítica dels mes famosos Oopart de tots els temps. ¿Ordinadors astronomicas a l'antiga Grècia? ¿Avions en el món precolombí o al arcaic Egipte de les piràmides?. Desentranyant que pogués haver de veritat o il·lusió en ells.

Biografia:

Juan José Sánchez Oro, llicenciat en Geografia i Història per la Universitat Complutense de Madrid, membre Numerari i Vocal del Centre d'Estudis Mirobrigenses pertanyent a Confederació Espanyola de Centres d'Estudis Locals (C.E.C.E.L), organisme integrat en el Consell Superior d'Investigacions Científiques (C.S.I.C.). Gestor documental mitjançant títol propi d'especialització de 2n Grau de la Universitat d'Alcalá d'Henares i formador Microsoft Certified Trainer en desenvolupament de sistemes informàtics aplicats a bases de dades.

Participa i col·labora en premsa, 12 programes de ràdio i televisión13 quan és requerit perquè el tema fa a la seva especialitat, divulgant l'actitud històric-crítica sobre la formació, evolució i sosteniment de les creences religioses i sobrenaturals, tant antigues com modernes.

Dins del Centre d'Estudis Mirobrigenses (CECEL-CSIC) del qual forma part, contribueix a la divulgació, preservació i estudi del patrimoni històric, documental i artístic de la localitat. També, és coordinador de les Jornades anuals d'Història i Cultura on es donen cita acadèmics del CEM, professors i investigadors universitaris interessats en la terra i bisbat civitatense.